Træner m billed
Amanda Oppermann
Beskrivelse
Amanda Oppermann er tidligere Uppercut danser og sideløbende med sin uddannelse til moderne danser i Tyskland hos Iwanson International School of Contemporary Dance har hun flere gange været tilbage og undervist i moderne dans og Jazzdans hos Dans i Nordvest. 
Se hele beskrivelsen
Anastasija Olescuka
Beskrivelse
I Anastasijas klasser arbejder man bl.a. med hip hop "foundations". Det kan være grooves og trin fra forskellige tider gennem hip hop æraen. Vær med når Anastasija træner om onsdagen fra kl. 19-20 (begynder/letøvet) og 20-21 (letøvet/øvet)!
PSSST: Du kan se hende give den gas i videoen her: https://vimeo.com/284820819
Se hele beskrivelsen
Anna Martinsen
Beskrivelse
Uddannet hos Hotstepper i 2019. Underviser begejstrede børn og unge i Hiphop.
Se hele beskrivelsen
Asbjørn Hays Elbækga Thøgersen
Beskrivelse
Asbjørn er Skuespiller & Performer og har netop afsluttet sit andet år på Akademiet for Scenekunst i København. Han fortsætter et 3 år i mesterlære hos Lykke Meyer på skolen. Tidligere har han afsluttet skuespillerakademiets samt Ryslinge Teaterhøjskoles 1-årige kursus.''''''''
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anna Kjærsgaard
Beskrivelse
Anna Kjærsgaard er uddannet cand. Musicae fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har specialiseret sig i fagene sang, musikpædagogik og korledelse. Anna har derudover uddannet sig som børneyogalærer, og har i November 2018 udgivet sin første bog og dertilhørende album ”Her er jeg – sang, musik og yoga”, som er et nyt bud på sang og bevægelse med børnene. Derfor vil der, udover at være en masse sang, remser og musiklege på holdet, også være en del bevægelse og leg på hendes rytmikhold.
Se hele beskrivelsen
Ayub Ali Abdulkadir
Beskrivelse
Ayub underviser både i hip hop og house om torsdagen i Dans i Nordvest - nærmest hele aftenen fra kl. 16-21.30, for forskellige aldersgrupper!
For Ayub er improvisationen i højsædet, og han fortæller om stilarterne her:
- Hiphop er en improvisationsdans som i sin reneste form er ret åben. Der arbejdes med elementer der gør det nemmere at gøre hiphoppen til sin egen, og brugbar til alt musik.
- House dans er en anderledes svær men sjov dans, der blander mange elementer fra andre bevægelsesarter - såsom dans og kampsport.
Få et godt fundament og en god føling med stilarterne, når Ayub byder op til hip hop og house.
Se hele beskrivelsen
Barthelot Ekeme Same
Beskrivelse

Koreograf og danser fra European Dance Development Center i Holland. 20 års erfaring som underviser af børn og vosne, og nu på 7. år festlig zumba- og svedig puls-stræk instruktør hos Dans i Nordvest. Nogle af Jer kender mig formentlig også fra DR3''''''''s morgengymnastik, der ikke går stille af. Far til dejlig lille datter

Se hele beskrivelsen
Brice Johnson
Beskrivelse
Through his knowledge in Hip Hop, Funk, and House dance culture, coupled with his experience in the dance industry, you will learn new steps and techniques to take home with you, share with friends and family, etc.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Gudmundsson
Beskrivelse
Jeg har taget Hotstepper uddannelsen i 2017/2018. Til mine Hip Hop timer kommer man primært til at arbejde med Foundations og grooves og Foundations variationer samt små Hip Hop koreografier. Det vigtigste for mig er at folk har det sjovt i mine timer, og går derfra med en følelse af de har lært noget. Derudover sætter jeg også tid af til, at fortælle om Hip Hoppens historie. Jeg elsker at Freestyle i Hip Hop, og holder meget af at arbejde med forskellige koncepter samt øvelser der kan udvikle ens dans.
Se hele beskrivelsen
Christina Bonde
Beskrivelse

Christina er uddannet på Dansestudiet i Århus og Performing Arts School i Göteborg. Hun har optrådt i bl.a. Tivoli Cabaretten, har koreograferet musicals og medvirker i Dansekonsulenternes projekt Dans for Børn 

I undervisningen lægger Christina vægt på flow, floorwork, bevægelseskvalitet og grundteknik. Derudover arbejder hun med improvisation og skabelse af egne koreografier.

Se hele beskrivelsen
Emma Bondo
Beskrivelse
Emma er en erfaren underviser i bl.a. freestyle hiphop, og finder det vigtigt med et stærkt fundament via basics, som hun arbejdere videre med igennem variationer, koncepter, karakterer, energier og meget mere, Hiphoppens historie kommer også med.
Se hele beskrivelsen
Gunilla Lind Hasselager
Beskrivelse
Gunilla Lind Hasselager har danset hos Dans I Nordvest siden 2005. Gunilla er uddannet fra Heleneholms Gymnasium (SE) og Copenhagen Contemporary Dance School hvorfra hun blev færdig i 2013. Udover sit arbejde som underviser, arbejder Gunilla som danser og koreograf. Hun har opført sine koreografiske værker på forskellige platforme i Danmark, så som Young Choreographers på HAUT, Copenhagen Choreographers Competition, Aaben Dans i Roskilde, Vildskud Teaterfestival, Koreografi Konkurrencen og Take The Stage i Dansekapellet. Gunillas undervisning indeholder bevægelseskvalitet, grundteknik, improvisation, partnering og repertoire.
Til tylskørt danser vi i vores flotteste glimmer outfit/tylskørt og udlever vores indre prinsesse drøm. Timen består af en blanding mellem kreativ børnedans og nybegynder ballet. Vi fokusere på bevægelse gennem sjov og leg, samtidige med at børnene bliver introduceret til de basale trin inden for ballet.  
Se hele beskrivelsen
Janus Alexandrovitsch
Beskrivelse
Jeg er uddannet på Hotstepper danseuddannelse og har undervist i 3 år
Har optrådt på danse Kapellet flere gange. Når jeg underviser lægger jeg stor vægt på at der er forståelse for grundteknikken i dans og at man derfra frit kan lege med, og at man med de værktøjer, jeg giver kan lave sit eget materiale
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emma Christophersen
Beskrivelse
Uddannet fra Danceworks Berlin, Stepz Dansestudie og Flow Dance Academy. Mange års undervisningserfaring, arbejder i feltet mellem uban- og moderne dans. I undervsningen møder håndstand piruetter, og fantasien får frit løb mellem hiphop-beats og klassiske, moderne teknikker.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kerim Türkyilmaz
Beskrivelse
Kerim startede til break dance i 2010, og har danset lige siden! Han underviser i break om onsdagen for begyndere kl. 16.30-18, og de lidt mere øvede kl. 20-21.30.
Kerim fortæller: "Vi kommer til at arbejde rigtig meget med det fundamentale moves i breakdance, da jeg mener at hvis man har fundamentet på plads, er resten blot et biprodukt". Kom og dans med Kerim om onsdagen!
Se hele beskrivelsen
Malthe Ørsted Buch-Hansen
Beskrivelse
Om onsdagen kan du gå til popping med Malthe kl. 19-20.
"Og det skal man fordi jeg har et fedt og anderledes take på Popping. Der er lidt en tradition for at lave en specifik form for popping/Electric Boogie i Danmark, som stammer meget fra Steen Koerner, som har danset siden start 80’erne som også er min lærer. Ofte er popping en funkstilart, men det er kun én af undergrenene på mit hold, og vi laver også meget teknisk bevægelse, som tutting, waving, slowmotion, robot etc. Og når man så kombinerer det, bliver det super fedt - synes jeg "
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Cupull
Beskrivelse

Maria underviser i hiphop, modernedans, showdans og zumba. Oprideligt fra Cuba., hvor hun blev cand. Ph.d Cand. Pædagog i musik og dans.Hun har turneret i Europa flere år med forskellige grupper.I sin undervisning lægger Maria vægt på at føle musik og prioriterer bevægelse, styrke og at have det sjovt - ikke mindst
SHOWDANS et hold hvor vi tager fat på alledansearter og mixer dem sammen. Til timerne bliver der arbejde med præcision af bevægelserne.Stilen er en blanding af hiphop, jazz, ballet og CommercialStreetdance
HIP HOP En sveddrypende dansestilmed masser af attitude. Vi arbejder med super cool koreografi, hvor vi ligger meget vægt på personlig udvikling.
HIP HOP MODERNE DANS kombination af street hip hop og moderne dans. baseret på moderne dans teknik og en masse funky street. Kræven viden om begge stilarter. Højt niveau.
ZUMBA en sjov, glædesfyldt,dejlig skør og effektiv motionsform på 45 min, der kombinerer dansens gladeelementer fra bl.a. salsa, merengue, reggaeton,bachata. 

Se hele beskrivelsen
Meire de Oliveira
Beskrivelse
Meire har undervist hos Dans i Nordvest siden 2011 i en bred vifte af forskellige genrer. Hun er født og opvokset i Salvador (Brasilien), hvor hun efter at have uddannet sig til balletdanser blev en del af en ny retning inden for afro-moderne dans kaldet Silvestre Technique. I Silvestre Technique er dans og musik inspireret af naturens fire elemente: jord, vand, luft og ild. Hos Meire lærer du din krop at kende gennem dansen på en naturlig måde, som gør dig i stand til at udvikle dit eget udtryk og føle dig fri.
Se hele beskrivelsen
Neesha Dewa
Beskrivelse
Jeg er uddannet inde på Hotstepper Danseskole, og underviser i hip hop, girly/heels og dancefit. Har træning i hiphop, streetjazz, dancehall, moderne, locking, fitnessdans mm.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Raphael Eder Kastling
Beskrivelse
Raphaël er født i 1985 og har svensk/dansk baggrund.
Og har flere danseuddannelser bag sig, heriblandt en BA i moderne dans fra Amsterdam University of the Arts. Han har danset hos en række prominente kompagnier både i Danmark og udlandet. Og er idag fast danser i Uppercut Danseteater. Danseteknisk er Raphaël bredt funderet og underviser moderne dans.
Se hele beskrivelsen
Rosa Maluna Dahl
Beskrivelse
Rosa går i 2. g på Det Frie Gymnasium, har danset i 9 år og prøvet kræfter med mange af de urbane dansestilarter,. Uderviser i house og hip hop, og  har bla. a.koreograferet til DM i hip hop.
Se hele beskrivelsen
Santana Mikael Moren Jensen
Beskrivelse
Santana underviser vilde breakere fra 4 til 13 år. 
Se hele beskrivelsen