Træner m billed
Amanda Oppermann
Beskrivelse
Amanda Oppermann er tidligere Uppercut danser og sideløbende med sin uddannelse til moderne danser i Tyskland hos Iwanson International School of Contemporary Dance har hun flere gange været tilbage og undervist i moderne dans hos Dans i Nordvest.
Se hele beskrivelsen
Anna Kjærsgaard
Beskrivelse
Anna Kjærsgaard er uddannet cand. Musicae fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har specialiseret sig i fagene sang, musikpædagogik og korledelse. Anna har derudover uddannet sig som børneyogalærer, og har i November 2018 udgivet sin første bog og dertilhørende album ”Her er jeg – sang, musik og yoga”, som er et nyt bud på sang og bevægelse med børnene. Derfor vil der, udover at være en masse sang, remser og musiklege på holdet, også være en del bevægelse og leg på hendes rytmikhold.
Se hele beskrivelsen
Ayub Ali Abdulkadir
Beskrivelse
Ayub underviser både i hip hop og house om torsdagen i Dans i Nordvest - nærmest hele aftenen fra kl. 16-21.30, for forskellige aldersgrupper!
For Ayub er improvisationen i højsædet, og han fortæller om stilarterne her:
- Hiphop er en improvisationsdans som i sin reneste form er ret åben. Der arbejdes med elementer der gør det nemmere at gøre hiphoppen til sin egen, og brugbar til alt musik.
- House dans er en anderledes svær men sjov dans, der blander mange elementer fra andre bevægelsesarter - såsom dans og kampsport.
Få et godt fundament og en god føling med stilarterne, når Ayub byder op til hip hop og house.
Se hele beskrivelsen
Barthelot Ekeme Same
Beskrivelse

Koreograf og danser fra European Dance Development Center i Holland. 20 års erfaring som underviser af børn og vosne, og nu på 7. år festlig zumba- og svedig puls-stræk instruktør hos Dans i Nordvest. Nogle af Jer kender mig formentlig også fra DR3''s morgengymnastik, der ikke går stille af. Far til dejlig lille datter

Se hele beskrivelsen
Christina Bonde
Beskrivelse

Christina er uddannet på Dansestudiet i Århus og Performing Arts School i Göteborg. Hun har optrådt i bl.a. Tivoli Cabaretten, har koreograferet musicals og medvirker i Dansekonsulenternes projekt Dans for Børn 

I undervisningen lægger Christina vægt på flow, floorwork, bevægelseskvalitet og grundteknik. Derudover arbejder hun med improvisation og skabelse af egne koreografier.

Se hele beskrivelsen
Esther Chipo Lindberg-Nielsen
Beskrivelse
Jeg har taget min uddannelse på Danseværkstedet i Danmark, Balance 1 i Tyskland og Afroballet i Brasilien, her er jeg blevet undervist i Ballet, Afroballet, Moderne, HipHop og Improvisation. Jeg har derefter været i forskellige dance crews, Anisoptera dancecompany, Archetypes Kinetics og Shockout hvor jeg har været Koregraf, danser, syerske og designer. Jeg underviser i Afro, ballet, modern, hiphop, børnekoreografi og børnedesign...    
 
Se hele beskrivelsen
Fatih Berber
Beskrivelse

Fatih Berber
Fatih underviser i breakdance og har været tilknyttet Uppercut Danseteater siden 2006 som danser og træner. Fatih har bl.a. optrådt i Uppercuts forestillinger Life(2008),Urban Delight i Berlin (2008), City of Angels(2007), Body Parts (2016-), Orfeus og Eurydike (2018) og THE DISCOVERY samt medvirket i kompagniets huskunstnerprojeker. Derudover har han deltaget i Dansekonsulenternes landsdækkende projekt ”Dans for Børn” (2009) og turneret på Sjælland med Det Kongelige Teaters balletbus (2008). I sin undervisning lægger Fatih vægt på forholdet mellem elev og lærer og den gensidige respekt, som er nødvendig for at kunne lære optimalt.
Fatih er kendt for en finurlig tilgang til breakdancens trin.

Se hele beskrivelsen
Gunilla Lind Hasselager
Beskrivelse
Gunilla Lind Hasselager har danset hos Dans I Nordvest siden 2005. Gunilla er uddannet fra Heleneholms Gymnasium (SE) og Copenhagen Contemporary Dance School hvorfra hun blev færdig i 2013. Udover sit arbejde som underviser, arbejder Gunilla som danser og koreograf. Hun har opført sine koreografiske værker på forskellige platforme i Danmark, så som Young Choreographers på HAUT, Copenhagen Choreographers Competition, Aaben Dans i Roskilde, Vildskud Teaterfestival, Koreografi Konkurrencen og Take The Stage i Dansekapellet. Gunillas undervisning indeholder bevægelseskvalitet, grundteknik, improvisation, partnering og repertoire.
Til tylskørt danser vi i vores flotteste glimmer outfit/tylskørt og udlever vores indre prinsesse drøm. Timen består af en blanding mellem kreativ børnedans og nybegynder ballet. Vi fokusere på bevægelse gennem sjov og leg, samtidige med at børnene bliver introduceret til de basale trin inden for ballet.  
Se hele beskrivelsen
Hanne Bagh
Beskrivelse
Hanne Bagh, der har undervist i forskelligebørnekulturhuse, rytmisk aftenskole og rytmisk højskole mm, er vores erfarne lærer på rytmikholdene om søndagene. Her er leg, musik og bevægelse en integreret helhed, og der bliver udelukkede spillet på levende instrumenter - slagtøj, klaver og guitar.
Holdene er åbne, hvilket betyder, at man også kan møde op uden forudgående tilmelding.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Janus Alexandrovitsch
Beskrivelse
Jeg er uddannet på Hotstepper danseuddannelse og har undervist i 3 år
Har optrådt på danse Kapellet flere gange. Når jeg underviser lægger jeg stor vægt på at der er forståelse for grundteknikken i dans og at man derfra frit kan lege med, og at man med de værktøjer, jeg giver kan lave sit eget materiale
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kerim Türkyilmaz
Beskrivelse
Kerim startede til break dance i 2010, og har danset lige siden! Han underviser i break om onsdagen for begyndere kl. 16.30-18, og de lidt mere øvede kl. 20-21.30.
Kerim fortæller: "Vi kommer til at arbejde rigtig meget med det fundamentale moves i breakdance, da jeg mener at hvis man har fundamentet på plads, er resten blot et biprodukt". Kom og dans med Kerim om onsdagen!
Se hele beskrivelsen
Laura Spottag Fog
Beskrivelse
Det sceniske sprog har altid interreseret mig meget, både i dans, musik og nu især i skuespil.
Jeg har fordybet mig i faget, først med et år på DT(danseteater) på Akademiet for musik, dans og teater, og nu på mit andet år på Scenekunst, også på Akademiet. Jeg har lært meget omkring forskellige tilgange til scenen gennem dans, idé udvikling og teknisk skuespil.
Det er vigtigt for mig at beholde en lejende tilgang til arbejdet, derfor vil der være meget variation i undervisningen, hvor vi både vil arbejde abstrakt og helt konkret. Vi vil komme omkring improvisation, tekst, karakterarbejder, samarbejde m.m. og selvfølgelig have det sjovt imens.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maja Natasja Lindberg-Nielsen
Beskrivelse

Om fredagen har Maja Natasha moderne dans fra kl. 16-17, og her tager man udgangspunkt i sin egen krop og dens bevægelser. "I samarbejde med hinanden skaber vi en atmosfære hvor der er plads til den enhver følelse og udtrykningsform", fortæller Maja. Med en blanding af moderne dans, afro, hiphop, ballet og lidt latin, bliver der rig mulighed for at blive udfordret og udvikle ens kreativitet. "Altid en dejlig måde at starte weekenden på. Jeg håber vi ses!".

Se hele beskrivelsen
Malthe Ørsted Buch-Hansen
Beskrivelse
Om onsdagen kan du gå til popping med Malthe kl. 19-20.
"Og det skal man fordi jeg har et fedt og anderledes take på Popping. Der er lidt en tradition for at lave en specifik form for popping/Electric Boogie i Danmark, som stammer meget fra Steen Koerner, som har danset siden start 80’erne som også er min lærer. Ofte er popping en funkstilart, men det er kun én af undergrenene på mit hold, og vi laver også meget teknisk bevægelse, som tutting, waving, slowmotion, robot etc. Og når man så kombinerer det, bliver det super fedt - synes jeg "
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Cupull
Beskrivelse

Maria underviser i hiphop, modernedans, showdans og zumba. Oprideligt fra Cuba., hvor hun blev cand. Ph.d Cand. Pædagog i musik og dans.Hun har turneret i Europa flere år med forskellige grupper.I sin undervisning lægger Maria vægt på at føle musik og prioriterer bevægelse, styrke og at have det sjovt - ikke mindst
SHOWDANS et hold hvor vi tager fat på alledansearter og mixer dem sammen. Til timerne bliver der arbejde med præcision af bevægelserne.Stilen er en blanding af hiphop, jazz, ballet og CommercialStreetdance
HIP HOP En sveddrypende dansestilmed masser af attitude. Vi arbejder med super cool koreografi, hvor vi ligger meget vægt på personlig udvikling.
HIP HOP MODERNE DANS kombination af street hip hop og moderne dans. baseret på moderne dans teknik og en masse funky street. Kræven viden om begge stilarter. Højt niveau.
ZUMBA en sjov, glædesfyldt,dejlig skør og effektiv motionsform på 45 min, der kombinerer dansens gladeelementer fra bl.a. salsa, merengue, reggaeton,bachata. 

Se hele beskrivelsen
Mark Philip Mouritzen
Beskrivelse

Mark Philip Mouritzen har danset i 12 år og underviser i Bboying og Bgirling.
Han underviser i traditionel toprock, footwork og freezes. Derudover rytme, udstrækning, akrobatik, teater performance og individuel coaching.
Det er vigtigt for Mark´s undervisning, at man også selv træner udover, og at man kommer hver gang. 

Se hele beskrivelsen
Maya Leedgaard Olsen
Beskrivelse
House Intensive om mandagen kl. 19-20.30 med Maya Leedgaard Olsen er for dig, der vil have noget ekstra ud af din træning. Her træner man basics, små combos, floorwork og styrke af kroppen med bevægelserne. Med 1,5 times fuld træning, føler man virkelig at man har fået trænet igennem, når man går derfr
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Meire de Oliveira
Beskrivelse
Meire har undervist hos Dans i Nordvest siden 2011 i en bred vifte af forskellige genrer. Hun er født og opvokset i Salvador (Brasilien), hvor hun efter at have uddannet sig til balletdanser blev en del af en ny retning inden for afro-moderne dans kaldet Silvestre Technique. I Silvestre Technique er dans og musik inspireret af naturens fire elemente: jord, vand, luft og ild. Hos Meire lærer du din krop at kende gennem dansen på en naturlig måde, som gør dig i stand til at udvikle dit eget udtryk og føle dig fri.
Se hele beskrivelsen
Naomi Matzeu Malchau
Beskrivelse

Naomi er en erfaren underviser som er drevet af hendes kæmpe passion for dansen. Hun er energisk og sprudlende som underviser og hun vil gøre sit bedste for at hver enkel elev føler sig set. Derudover vil hun forsøge at skabe en tryg atmosfære således at alle får en effektiv med sjov læringsproces. I hendes House timer vil Naomi lægge vægt på at hendes elever får den helt rigtige viden om House dansen og derved oplever essensen af House. Der vil blive arbejdet igennem alle elementer af House (Footwork, Jacking og Lofting (Floorwork) og hun vil introducere eleverne til hvordan man arbejder med freestyle, koreografi og derved finder sit individuelle udtryk.

Naomi er uddannet danser fra Gaardbo´s danseuddannelse i 2012/2013. Derefter fik hun scholarship til Hotstepper’s Hip Hop og Urban danseuddannelse.Hun har siden hen danset i det meste af Europa. Naomi har desuden, de sidste 4 år, opholdt sig over længere perioder i New York City hvor hun er blevet trænet af pionerende inden for House kulturen. Hun har også rejst i øst- og vest Afrika, hvor hun i Senegal har været på skolen ‘Ecole De Sables’ på kurset ‘The March’ hvor hun lærte den Afromoderne teknik, Tecnique Acony. Når Naomi ikke danser i New York bor og arbejder hun i København. Her har hun været en del af housegruppen DiverCity, under ledelse af Marie Kaae og Marie Gumdrup, hvor hun sammen med gruppen har optrådt på diverse scener i København. Hun har også danset i forestillingen ‘’Opgang’’ – af koreografen Louise Seloy i samarbejde med det kongelige Kappel og hun har optrådt til Copenhagen Fashion week for Elaine Hersby på Hotel Dangletere. Naomi har danset i musikvideoer for bla. L.I.G.A , KOOL KAT, EAY KAYA, Keis Khatib og Antonio Gram, Leoma. Hun har danset for brands som DR3, CBB Mobil, Trykfonden, IKEA, Summersby, samt CocaCola. Derudover har hun stillet op til diverse House battles i ind- og udland og har været i finalen til både Abys preleminations (2015, 2016, 2017), samt World Finals i Washington DC 2017 og Street Star i Stockholm (2017). Naomi har også optrådt til Take the Stage og SubUrban Dancefestival med forestillingen ‘Ants’ og så har hun koreograferet til Koreografi Konkurrencen de seneste 3 år samt Clash CPH Urban Spirit Choreography Competition, og Juste Debout koreografikonkurrence i Oslo.
Se hele beskrivelsen
Raphael Eder Kastling
Beskrivelse
Raphaël er født i 1985 og har svensk/dansk baggrund.
Og har flere danseuddannelser bag sig, heriblandt en BA i moderne dans fra Amsterdam University of the Arts. Han har danset hos en række prominente kompagnier både i Danmark og udlandet. Og er idag fast danser i Uppercut Danseteater. Danseteknisk er Raphaël bredt funderet og underviser moderne dans.
Se hele beskrivelsen
Santana Mikael Moren Jensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
SØNDANS SØNDANS
Beskrivelse

Hos Dans i Nordvest vil vi gerne sikre os, at I kan få oplysninger om hvilke hold, med hvilken dans, der er hvornår – og hvornår vi har ekstra aktiviteter om søndagen. For eksempel forestillinger, shows og altmuligt andet skæg og ballade.

Gå ind påwww.dansinordvest.dk/holdtilmelding/SØNDANS- og meld jer til hold 55 - det er ganske gratis.

På den måde vil informationerne lande direkte i jeresmailboks.

Vi kan være sikre på, at I får de nødvendige oplysninger. Og I er altid opdaterede om, hvad der sker hos Dans i Nordvest.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Søren Holten Vestergaard
Beskrivelse

Sørens break dance timer er der plads til begynderne og dem som har prøvet det før: "Vi starter ud med at lære ''basics'', for så at arbejde hen mod sværere moves, som kan sættes sammen til en nice break solo!" fortæller Søren. Torsdag fra kl. 16-17 og 17-18 underviser Søren break dance for hhv. 8-10 og 11-14 årige. "Og lige i den alder er kroppen hurtig til at lære og blive bedre, så der er ingen grund til ikke at komme, hvis man har lyst til at lære break "

Se hele beskrivelsen
Vis hold