Træner m billed
Annelise Nøbølle Nielsen
Beskrivelse

Uddannet på Danseuddannelsen 09 og Copenhagen DanceEducation 12. Har undervist siden 2004.
Underviser i moderne dans om søndagen for 4-5 årige samt 6-7 årige hos Dans I Nordvest.
Annelises undervisning er baseret på at give børnene en god basis rytmisk forståelse i form af lege,øvelser, improvisation og koreografi. God energi i timen samt danseglæde. Der bliver også fokuseret på koncentration, og hvordan man modtager undervisning.
En sjov og lærerig danse introduktion for de små børn.

Se hele beskrivelsen
Bahadir Berber
Beskrivelse

Badi har undervist i breakdance hos Dans i Nordvest siden 2006 og er også tilknyttet Uppercut Danseteater som danser og koreograf. Badi har bl.a. optrådt i Uppercuts forestillinger Life, City of Angels og THE DISCOVERYog har medvirket i Dansekonsulenternes to landsdækkende projekter ”Dans for Børn” og ”Dans-8”.
En habil danser, Badi lægger i sin undervisning særlig vægt på footwork og freezes.

Se hele beskrivelsen
Barthelot Ekeme Same
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Christina Bonde
Beskrivelse

Christina er uddannet på Dansestudiet i Århus og Performing Arts School i Göteborg. Hun har optrådt i bl.a. Tivoli Cabaretten, har koreograferet musicals og medvirker i Dansekonsulenternes projekt Dans for Børn 

I undervisningen lægger Christina vægt på flow, floorwork, bevægelseskvalitet og grundteknik. Derudover arbejder hun med improvisation og skabelse af egne koreografier.

Se hele beskrivelsen
Diana Wehbi
Beskrivelse
Diana underviser i Waacking. Musikalitet, improvisation, poseringer og rullende armbevægelser tillader, at din indre diva kommer ud. 
I undervisningen vil du lege med udtryk, poseringer, rullende armbevægelser og slippe vidt forskellige følelser ud. Og så har vi det sjovt. Sammen skaber vi et univers, hvor musikalitet og vores indre legebarn slippes løs. 
Diana har tidligere undervist på den verdenskendte danseskole "Juste Debout" i Paris, samt i Sverige og i
Norge.
Waacking opstod i 70’erne i Los Angeles og fik fokus via tv showet, ”Soultrain”. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Esther Chipo Lindberg-Nielsen
Beskrivelse
Jeg har taget min uddannelse på Danseværkstedet i Danmark, Balance 1 i Tyskland og Afroballet i Brasilien, her er jeg blevet undervist i Ballet, Afroballet, Moderne, HipHop og Improvisation. Jeg har derefter været i forskellige dance crews, Anisoptera dancecompany, Archetypes Kinetics og Shockout hvor jeg har været Koregraf, danser, syerske og designer. Jeg underviser i Afro, ballet, modern, hiphop, børnekoreografi og børnedesign...    
 
Se hele beskrivelsen
Gunilla Lind Hasselager
Beskrivelse
Gunilla Lind Hasselager har danset hos Dans I Nordvest siden 2005. Gunilla er uddannet fra Heleneholms Gymnasium (SE) og Copenhagen Contemporary Dance School hvorfra hun blev færdig i 2013. Udover sit arbejde som underviser, arbejder Gunilla som danser og koreograf. Hun har opført sine koreografiske værker på forskellige platforme i Danmark, så som Young Choreographers på HAUT, Copenhagen Choreographers Competition, Aaben Dans i Roskilde, Vildskud Teaterfestival, Koreografi Konkurrencen og Take The Stage i Danse Kapellet. Gunillas undervisningen indeholder bevægelseskvalitet, grundteknik, improvisation, partnering og repertoire.
Se hele beskrivelsen
Hanne Bagh
Beskrivelse
Hanne Bagh, der har undervist i forskelligebørnekulturhuse, rytmisk aftenskole og rytmisk højskole mm, er vores erfarne lærer på rytmikholdene om søndagene. Her er leg, musik og bevægelse en integreret helhed, og der bliver udelukkede spillet på levende instrumenter - slagtøj, klaver og guitar.
Holdene er åbne, hvilket betyder, at man også kan møde op uden forudgående tilmelding.
 
Se hele beskrivelsen
Janus Alexandrovitsch
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jeppe Alsgaard Pachai
Beskrivelse
Jeppe Alsgaard Pachaï bor til dagligt i København, hvor han går på Akademiet for musik, dans og teater, på Scenekunst-holdet og modtager undervisning i fysisk teater. Sideløbende driver Jeppe den populære undergrundsteatergruppe Teater i Akt, der har spillet på scener i både København og Århus. Jeppe har 8 års undervisningserfaring fra teaterskoler i bl.a. Kolding, Vordingbor, Køge og København.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kerim Türkyilmaz
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Malthe Ørsted Buch-Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Cupull
Beskrivelse

Maria underviser i hiphop, modernedans, showdans og zumba. Oprideligt fra Cuba., hvor hun blev cand. Ph.d Cand. Pædagog i musik og dans.Hun har turneret i Europa flere år med forskellige grupper.I sin undervisning lægger Maria vægt på at føle musik og prioriterer bevægelse, styrke og at have det sjovt - ikke mindst
SHOWDANS et hold hvor vi tager fat på alledansearter og mixer dem sammen. Til timerne bliver der arbejde med præcision af bevægelserne.Stilen er en blanding af hiphop, jazz, ballet og CommercialStreetdance
HIP HOP En sveddrypende dansestilmed masser af attitude. Vi arbejder med super cool koreografi, hvor vi ligger meget vægt på personlig udvikling.
HIP HOP MODERNE DANS kombination af street hip hop og moderne dans. baseret på moderne dans teknik og en masse funky street. Kræven viden om begge stilarter. Højt niveau.
ZUMBA en sjov, glædesfyldt,dejlig skør og effektiv motionsform på 45 min, der kombinerer dansens gladeelementer fra bl.a. salsa, merengue, reggaeton,bachata. 

Se hele beskrivelsen
Mark Philip Mouritzen
Beskrivelse

Mark Philip Mouritzen har danset i 12 år og underviser i Bboying og Bgirling.
Han underviser i traditionel toprock, footwork og freezes. Derudover rytme, udstrækning, akrobatik, teater performance og individuel coaching.
Det er vigtigt for Mark´s undervisning, at man også selv træner udover, og at man kommer hver gang. 

Se hele beskrivelsen
Maya Leedgaard Olsen
Beskrivelse

Gået på flowdance academy 2009/10 og 2010/11. Siden har hun rejst til mange forskellige lande, hvor hun har taget timer og været til mange forskellige dansearrangementer. 
Haft timer og taget workshops med lærere fra USA, Frankrig, London, Portugal, Italien, Brasilien, tyskland, Polen og mange flere.
Jeg går meget op i, at mine elever lærer historien bag dansen, lærer foundation inden for stilarten og lærer at udvikle sig selv med den stilart,  vi laver. Og selvfølgelig ha'' det rigtigsjov, da det er det vigtigste. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Meire de Oliveira
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Miran Ugljen
Beskrivelse
Miran har gennemført Flow Dance Education 2013/14, hvor han er blevet undervist af lærere som: Super Dave, Ryan&Raashaad, Marcio, Dee, Eva Schou, Nellie Bethel og mange andre.
Miran har medvirket i "Somersault" til CCC 2013, "X factor finale", "Åbningsshowet i EM herrehåndbold 2014". Næste projekt bliver CCC2014.Derudover har Miran deltaget i diverse battles.

Miran opfordrer sine elever til at bryde med det bevægelsesmønster, de er vant til. Han forsøger at lære elever teknik og koreografier, men også om dansens historie. Han bruger meget humor i sine timer og er utrolig pædagogisk.
Miran er selv en meget atletisk danser pga. sin fortid i kampsport. Han er trænet i mange stilarter, men har sin base i hiphop, house og floorwork. Han er dog nysgerrig og elsker at blande stilarter og være nytænkende.
Forvent inspirerende, humoristiske og energifyldte og hårde dansetimer - timer, hvor man får sved på panden.
Se hele beskrivelsen
Naomi Matzeu Malchau
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Raphael Eder Kastling
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Santana Mikael Moren Jensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
SØNDANS SØNDANS
Beskrivelse

Hos Dans i Nordvest vil vi gerne sikre os, at I kan få oplysninger om hvilke hold, med hvilken dans, der er hvornår – og hvornår vi har ekstra aktiviteter om søndagen. For eksempel forestillinger, shows og altmuligt andet skæg og ballade.

Gå ind påwww.dansinordvest.dk/holdtilmelding/SØNDANS- og meld jer til hold 55 - det er ganske gratis.

På den måde vil informationerne lande direkte i jeresmailboks.

Vi kan være sikre på, at I får de nødvendige oplysninger. Og I er altid opdaterede om, hvad der sker hos Dans i Nordvest.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Søren Holten Vestergaard
Beskrivelse

Søren Holten Vestergaard har en baggrund hos Dans i Nordvest. I Sørens timer er der plads til alle! I vil lære massere af seje moves, men også om selve dansens grundlag og dens baggrund/historie. Hvis du vil have en time fyldt energi, sjov og sved på panden er Søren Holten et godt bud.

Se hele beskrivelsen