Maria Cupull
Beskrivelse

Maria underviser i hiphop, moderne dans, showdans og zumba. Maria er oprindelig fra Cuba, hvor hun blev cand. Ph.d Cand. Pædagog i musik og dans. Hun har turneret i Europa flere år med forskellige grupper. I sin undervisning lægger Maria vægt på at føle musikken og prioriterer bevægelse, styrke og at have det sjovt - ikke mindst.
 
SHOWDANS et hold, hvor vi tager fat på alle dansearter og mixer dem sammen. Til timerne bliver der arbejde med præcision af bevægelserne. Stilen er en blanding af hiphop, jazz, ballet og Commercial Streetdance.

HIP HOP En sveddrypende dansestil med masser af attitude. Vi arbejder med super cool koreografi, hvor vi ligger meget vægt på personlig udvikling.

HIP HOP, MODERNE DANS - kombination af street hip hop og moderne dans. baseret på moderne dans teknik og en masse funky street. Kræver viden om begge stilarter. Højt niveau.

ZUMBA en sjov, glædesfyldt, dejlig skør og effektiv motionsform på 45 min, der kombinerer dansens gladeelementer fra bl.a. salsa, merengue, reggaeton,bachata. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold