Træner m billed

Amanda Oppermann Amanda Oppermann er tidligere Uppercut danser og sideløbende med sin uddannelse til moderne danser i Tyskland hos Iwanson International School of Contemporary Dance har hun flere gange været tilbage og undervist i moderne dans og Jazzdans hos Dans i Nordvest. 
Caroline Gudmundsson
Linn Fletcher
46736646425
Anastasija Olescuka I Anastasijas klasser arbejder man bl.a. med hip hop "foundations". Det kan være grooves og trin fra forskellige tider gennem hip hop æraen. Vær med når Anastasija træner om onsdagen fra kl. 19-20 (begynder/letøvet) og 20-21 (letøvet/øvet)!
PSSST: Du kan se hende give den gas i videoen her: https://vimeo.com/284820819
Birgitte Skands
Moderne dans med Birgitte Skands

I klassen danses der ind i et eventyrligt univers, hvor børnene er med til at skabe et unik bevægelsesrum, der tages
udgangspunkt i børnenes egne bevægelser, hvor vi skal danse, springe, snurre rundt og hoppe til musik fra hele verden.
Birgitte Skands er en af Danmarks meget erfarne og sprudlende danseformidlere inden for kreativ dans og bevægelse.
Hendes tilgang, har hun udviklet gennem 30år og er helt hendes egen. Hun har undervist, og faciliteteret workshops
overalt i DK samt skabt huskunstnerforløb rundt i landet på biblioteker, i kulturhuse, på skoler i Kbh. og på Bornholm
og øvrige Sjælland ,men også ude i verden. Birgitte dansepædagogiske tilgang bygger på en kunstnerisk praksis, en
åbenhed over for det nærværende i livet, såvel som i hendes bagrund som professionel danser og indblik i diversitet
genrer, fantasi og leg.
Birgitte (DK) er en Kbh. basseret dansekunstner, der arbejder som performance artist, danser og danseformidler. Hun
er uddannet på The Juilliard school i New York samt og efteruddannet og specialiseret sig i kreative dans til og med
børn på Lotte Kærsås uddannelse på Rytmisk Musik Konservatorium. Hun er også kandidat i pædagogisk filosofi fra
Århus Universitet.
Boaz Barka Boaz Kristensen Barkan er koreograf og forælder, og har mange års erfaring i dans, bevægelse og Mind-Body praksis. Han har arbejdet med dans og bevægelse som rum for fysisk oplevelse, leg og nærvær, både i skabelse af forskellige forestillinger og som hospitalsklovn.
Barthelot Ekeme Same

Barthelot er koreograf og danser fra European Dance Development Center i Holland. Han har mere end 20 års erfaring som underviser af børn og voksene. Barthelot underviser på 8. år hos Dans i Nordvest og underviser i festlig zumba- og svedig puls-stræk. Derudover kender man ham formentlig også fra DR3''s morgengymnastik. 

Christina Bonde

Christina er uddannet på Dansestudiet i Århus og Performing Arts School i Göteborg. Hun har optrådt i bl.a. Tivoli Cabaretten, har koreograferet musicals og medvirker i Dansekonsulenternes projekt Dans for Børn. 

I undervisningen lægger Christina vægt på flow, floorwork, bevægelseskvalitet og grundteknik. Derudover arbejder hun med improvisation og skabelse af egne koreografier.

Gunilla Lind Hasselager
Gunilla Lind Hasselager har danset hos Dans I Nordvest siden 2005. Gunilla er uddannet fra Heleneholms Gymnasium (SE) og Copenhagen Contemporary Dance School, hvorfra hun blev færdig i 2013. Udover sit arbejde som underviser, arbejder Gunilla som danser og koreograf. Hun har opført sine koreografiske værker på forskellige platforme i Danmark, så som Young Choreographers på HAUT, Copenhagen Choreographers Competition, Aaben Dans i Roskilde, Vildskud Teaterfestival, Koreografi Konkurrencen og Take The Stage i Dansekapellet. Gunillas undervisning indeholder bevægelseskvalitet, grundteknik, improvisation, partnering og repertoire.
Til tylskørt danser vi i vores flotteste glimmer outfit/tylskørt og udlever vores indre prinsesse drøm. Timen består af en blanding mellem kreativ børnedans og nybegynder ballet. Vi fokusere på bevægelse gennem sjov og leg, samtidige med at børnene bliver introduceret til de basale trin inden for ballet.  
Janus Alexandrovitsch 12Janus er uddannet på Hotstepper og har undervist i 3 år. Han har optrådt på Dansekapellet flere gange, og lægger i sin undervisning stor vægt på forståelse for grundteknik og at man derfra frit kan lege med trinene, samt lave sit eget materiale med de værktøjer, som han giver. 
Josephine Kjær Dons
Undervisning med Josephine består normalt af forskellige lege, øvelser, og rutiner der involverer stilartens bevægelse og musikalitet.
“Jeg er 22 år, jeg har undervist i 3 år. House har jeg danset siden jeg var 10 år! Det jeg elsker ved House er at det er utroligt legende, og det er skabt til at blive danset i fællesskab”
Iris Thomsen Iris er uddannet fra Flow Dance Academy i 2006 og MASA International i 2011. Hun har undervist siden hun var 13 år i ind- og udland, bl.a. Færøerne, hvor hun var ansvarlig for danseundervisningen på øerne i 6 måneder. Hun har senest optrådt med Gunilla Lind Danseteater i forestillingen LOVEU2ND i Dansekapellet.
Kent Jacobsen
Baggrund
Kent har en baggrunden indenfor street-skating. Han har taget dans på skøjter til sig via rhythm skatin,
seminarer i Holland, skate festivaler og workshops i Barcelona, London og Berlin.

"Rhythm skating er min passion. Min Terapi. Min meditation i bevægelse. En ligeså meget
indre udviklingsrejse som en kropslig og udadvendt oplevelse. Nok er rejsen personlig, men
det er i den fælles jam med andre rhythm skaters at magien fuldendes"
"At nå i mål med et move, en combo af trin, en rutine eller choreo - solo og fælles - er den
fedeste følelse. Men den vedvarende danselykke finder jeg i selve processen dertil. Læringen.
Ikke nødvendigvis målet. Dette er indgangen til min egen træning og vil også være mit mantra for undervisningen på
vores hold."

I Kents undervisning vil du ikke blot lære grundteknik, forskellige moves, forskellige stilarter i rhythm skating og koreografier, men også stifte bekendtskab med historien, traditionerne og kulturen bag street-skating og rythm-skating.

Undervisning

Rhythm Roller Skating. For begyndere og øvede. Med fokus på grundlæggende teknik
og basistrin i dans på rulleskøjter. Herunder bounce, balance, vægtforskydninger og flow.
Med disse rhythm skating fundamentals på plads, bygger vi løbende på med riffs, combos
og rutiner. Og hvis du/I har mod på at explore forskellige stilarter (og der er mange!), så
gør vi også det - både one-on-one tutoring og i fællesskab - i løbet af de enkelte sessions.

I Kents undervisning vil du ikke blot lære grundteknik, forskellige moves, forskellige stilarter i rhythm skating og koreografier, men også stifte bekendtskab med historien, traditionerne og kulturen bag street-skating og rythm-skating.
Joaquim Capelo As a teacher Joaquim likes to focus on the individual by adjusting the classes to the students instead of letting the student adjust to the class. 
The focus thoughout the class will be on basics, creativity, exploration and deeper understanding of the styles and cultures, regardless if it''''s hip hop, house or floorwork. 

Joaquim is educated from Flow Dance Academy - and has danced in music videos from Nik & Jay, Muri & Mario, Djames Braun etc.  
Kari Vig Petersen Gaga  for 14-99+ er et bevægelsessprog udviklet af Ohad Naharin, kunstnerisk leder af Batsheva Dance Company. Kari Petersen er danser og har deltaget i Gaga Teacher Training Program i Tel Aviv, hvor hun trænede under Ohad Naharin. Hun blev certificeret gaga underviser i 2019.

Underevisningen begynder 3. februar 2023 og slutter 26. maj 2022. Prisen er kr. 630. Der er mulighed for drop-in, det koster 70 kr. pr. gang. Der danses også i efterårsferien uge 7. 


Kerim Türkyilmaz Kerim startede til break dance i 2010 og har danset lige siden! Kerim fortæller: "Vi kommer til at arbejde rigtig meget med de fundamentale moves i breakdance, da jeg mener, at hvis man har fundamentet på plads, er resten blot et biprodukt". Kom og dans med Kerim om onsdagen og torsdagen.
Laura Dalager
Laura kommer fra KPOP dansegruppen CODE9 Dance Crew og har igennem hele hendes liv danset og dyrket gymnastik. Laura underviser i KPOP sammen med hendes med-underviser Sofia Bejder Clausen.
Malthe Ørsted Buch-Hansen Om onsdagen kan du gå til popping med Malthe kl. 19-20.
"Og det skal man, fordi jeg har et fedt og anderledes take på Popping. Der er lidt en tradition for at lave en specifik form for popping/Electric Boogie i Danmark, som stammer fra Steen Koerner, som har danset siden start 80’erne, som også er min lærer. Ofte er popping en funkstilart, men det er kun én af undergrenene på mit hold, og vi laver også meget teknisk bevægelse, som tutting, waving, slowmotion, robot etc. Og når man så kombinerer det, bliver det super fedt - synes jeg "
Maria Cupull

Maria underviser i hiphop, moderne dans, showdans og zumba. Maria er oprindelig fra Cuba, hvor hun blev cand. Ph.d Cand. Pædagog i musik og dans. Hun har turneret i Europa flere år med forskellige grupper. I sin undervisning lægger Maria vægt på at føle musikken og prioriterer bevægelse, styrke og at have det sjovt - ikke mindst.
 
SHOWDANS et hold, hvor vi tager fat på alle dansearter og mixer dem sammen. Til timerne bliver der arbejde med præcision af bevægelserne. Stilen er en blanding af hiphop, jazz, ballet og Commercial Streetdance.

HIP HOP En sveddrypende dansestil med masser af attitude. Vi arbejder med super cool koreografi, hvor vi ligger meget vægt på personlig udvikling.

HIP HOP, MODERNE DANS - kombination af street hip hop og moderne dans. baseret på moderne dans teknik og en masse funky street. Kræver viden om begge stilarter. Højt niveau.

ZUMBA en sjov, glædesfyldt, dejlig skør og effektiv motionsform på 45 min, der kombinerer dansens gladeelementer fra bl.a. salsa, merengue, reggaeton,bachata. 

Marie Beuchert
Marie er uddannet fra Milano og Berlin, hvor hun har studeret contemporary dans, ballet og hip hop. Hun har danset i forskellige stykker af internationale koreografer heriblandt Susanna Beltrami og Stefano Fardelli. Ved siden af sit arbejde som danser har hun undervist på diverse danseskoler i Danmark. 
Naomi Matzeu Malchau

Naomi er en erfaren underviser som er drevet af hendes kæmpe passion for dansen. Hun er energisk og sprudlende som underviser og hun vil gøre sit bedste for at hver enkel elev føler sig set. Derudover vil hun forsøge at skabe en tryg atmosfære således at alle får en effektiv med sjov læringsproces. I hendes House timer vil Naomi lægge vægt på at hendes elever får den helt rigtige viden om House dansen og derved oplever essensen af House. Der vil blive arbejdet igennem alle elementer af House (Footwork, Jacking og Lofting (Floorwork) og hun vil introducere eleverne til hvordan man arbejder med freestyle, koreografi og derved finder sit individuelle udtryk.

Naomi er uddannet danser fra Gaardbo´s danseuddannelse i 2012/2013. Derefter fik hun scholarship til Hotstepper’s Hip Hop og Urban danseuddannelse.Hun har siden hen danset i det meste af Europa. Naomi har desuden, de sidste 4 år, opholdt sig over længere perioder i New York City hvor hun er blevet trænet af pionerende inden for House kulturen. Hun har også rejst i øst- og vest Afrika, hvor hun i Senegal har været på skolen ‘Ecole De Sables’ på kurset ‘The March’ hvor hun lærte den Afromoderne teknik, Tecnique Acony. Når Naomi ikke danser i New York bor og arbejder hun i København. Her har hun været en del af housegruppen DiverCity, under ledelse af Marie Kaae og Marie Gumdrup, hvor hun sammen med gruppen har optrådt på diverse scener i København. Hun har også danset i forestillingen ‘’Opgang’’ – af koreografen Louise Seloy i samarbejde med det kongelige Kappel og hun har optrådt til Copenhagen Fashion week for Elaine Hersby på Hotel Dangletere. Naomi har danset i musikvideoer for bla. L.I.G.A , KOOL KAT, EAY KAYA, Keis Khatib og Antonio Gram, Leoma. Hun har danset for brands som DR3, CBB Mobil, Trykfonden, IKEA, Summersby, samt CocaCola. Derudover har hun stillet op til diverse House battles i ind- og udland og har været i finalen til både Abys preleminations (2015, 2016, 2017), samt World Finals i Washington DC 2017 og Street Star i Stockholm (2017). Naomi har også optrådt til Take the Stage og SubUrban Dancefestival med forestillingen ‘Ants’ og så har hun koreograferet til Koreografi Konkurrencen de seneste 3 år samt Clash CPH Urban Spirit Choreography Competition, og Juste Debout koreografikonkurrence i Oslo.
Meire de Oliveira Meire har undervist hos Dans i Nordvest siden 2011 i en bred vifte af forskellige genrer. Hun er født og opvokset i Salvador (Brasilien), hvor hun efter at have uddannet sig til balletdanser blev en del af en ny retning inden for afro-moderne dans kaldet Silvestre Technique. I Silvestre Technique er dans og musik inspireret af naturens fire elemente: jord, vand, luft og ild. Hos Meire lærer du din krop at kende gennem dansen på en naturlig måde, som gør dig i stand til at udvikle dit eget udtryk og føle dig fri.
Patrick Afuale Eirup
Patrick Afuale Eirup underviser hos Dans i Nordvest i Hip Hop. Han er uddannet prof. danser indenfor hip hop STEPZ Danseuddannelse i 2017/2018.
Siden da har han medvirket i mange reklame- og musikvideoer, samt diverse danseforestillinger bla. TEXTILSkolen, DK Company, COMA Club for Kenneth Bager, Great Gatsby event/Adina og liveperformance af Jan Machenhauer ’Translocal Vision’.
Han har undervist på Dansekapellet til Danseballaden 2021 i et samarbejde med Marie Beuchert og underviser pt på forskellige danseskoler i København.
Raphael Eder Kastling
Raphaël er født i 1985 og har svensk/dansk baggrund.
Han har flere danseuddannelser bag sig, heriblandt en BA i moderne dans fra Amsterdam University of the Arts. Han har danset hos en række prominente kompagnier både i Danmark og udlandet. Idag er Raphaël fast danser i Uppercut Danseteater. Danseteknisk er Raphaël bredt funderet og underviser moderne dans.
Rosa Maluna Dahl
Rosa har danset i 9 år og prøvet kræfter af med mange af de urbane dansestilarter. Hun underviser i house samt hip hop og har bl.a. koreograferet til DM i hip hop.
Santana Mikael Moren Jensen Santana er break danser og har mange års erfaring i at undervise børn og unge hos Dans i Nordvest.  
Simon Lembcke
Hej. Jeg hedder Simon. Og, jeg er uddannet skuespiller fra CISPA i København og Royal Conservatoire of Scotland i Glasgow. Jeg har en god portion erfaring indenfor teater og film, har været enormt priviligeret i at arbejde med alt fra Marina Abramovic på Louisiana til udendørs Shakespeare i Glasgow''s Botaniske Haver.
Jeg tror på at mine elever får mest ud af undervisningen når jeg giver dem store mængder ansvar, for sig selv og hinanden, og medbestemmelse, en disciplin der kan være ny for eleven der er vant til at blive undervist mere minutiøst, men min erfaring er at eleverne lærer mere end bare skuespil: gruppedynamik, ansvar for egen deltagelse, når jeg arbejder på den måde.
Det var lidt om mig, jeg glæder mig til en ny sæson!
Sofia Bejder Clausen Jeg går på HF i Greve, danser Kpop hver dag sammen med mit Crew CODE9, har gået til dans hele mit liv, og i 2018 begyndte jeg at danse Kpop til YouTube. Siden september 2020 har jeg undervist i Dans i Nordvest.
  Dans i Nordvest - Bispebjerg Torv 1 - 2400 København NV - Tlf: 35 82 11 71